tisdag 23 februari 2010

Se å njut!

Tänkte bjuda på lite bilder så ni kan förstå hur underbart det är! Och så att ni ska förstå att ni ska vara avundsjuka ;)

Har letat och letat efter bilder från de två första åren jag va till Thailand oxå men hittar dom inte, Har väl dom på nån skiva som jag har lagt nånstans där jag ska veta vart den ligger. Men ni får se lite från de två senaste åren iaf..


Njut!!

4 kommentarer:

  1. De ser ju jättefint ut!
    Exakt två eckor kvar nu, så 9onde mars. Så hinner de lägga till sig lite till sommaren. Är ju så himla nojig att man kommer va helt invalid när man kommer tillbaka till jobbet, men du va väl på benn på jobbet rätt snabbt efter vad jag kan minnas ... så jag hoppas jag är lika tuff :)

    SvaraRadera
  2. Bah! Härligt! Enda anledningen att man står ut med den här oändliga vinter är att man får dra iväg snart :)

    Men vet du, jag kommer inte kunna hänga på ut på lördag heller... jag måste jobba! BAJS. Jag som hade sett fram emot det :( Uuuh att det aldrig ska passa!! Men va fan, vi får ta iegn det en annan gång.

    Puss & kram

    SvaraRadera
  3. Men fy vad du frestar en.....i det här vädret längtar man ju så långt bort som möjligt. Mer snö till helgen och denna jäkla kyla. Nej nu gäller det bara att bearbeta pappa så att det blir en långresa nästa år ;-)
    Kramisar
    Mamma

    SvaraRadera
  4. asså jag känner bara för att lite avundsjukt säga Fuck You.. men de gör jag inte, för jag är en bra människa som glädjs åt andra som ska åka på tex en riktig solsemester. skitglad är jag.. för dig.. jej lixom. ;)

    SvaraRadera